Η εταιρεία κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην αγορά και είναι μία από τις μεγαλύτερες στον χώρο του φαρμάκου. Η δραστηριότητα αυτή περιλαμβάνει  την εισαγωγή και εμπορία φαρμάκων, καλλυντικών, παιδικών τροφών, παραφαρμάκων και λοιπών ειδών ατομικής υγιεινής με περισσότερα από 16.000 είδη.

Αντιπροσωπεύει την Γερμανική εταιρεία DESMA Gmbh και έχει την αποκλειστική διάθεση προϊόντων 30 ελληνικών φαρμακευτικών βιομηχανιών.

Από το 2010 έχει πιστοποιηθεί από τον TŰV AUSTRIA HELLAS κατά EN ISO 9001:2008 για την  « Παραλαβή, Αποθήκευση και Διανομή Φαρμακευτικών Προϊόντων και Παραφαρμάκων ».

Δυναμικο

 Από το 2009 η εταιρία εδρεύει σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 2700τ.μ. με δυνατότητα ανέγερσης δύο επιπλέον ορόφων για άλλα 2500τ.μ., που μπορεί και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης και καλά δομημένης εταιρίας - γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, ψυκτικούς θαλάμους κ.λ.π. που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη (εύκολη πρόσβαση, πάρκινγκ, αποφυγή δακτυλίου) - ενώ αποτελεί ένα άρτια οργανωμένο και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον για το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο υπερβαίνει τους 60 εργαζόμενους.

Μέσα στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκταση των αποθηκευτικών της χώρων, πέρα των υπάρχοντων στά 5200τ.μ., με στόχο την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ διαθέτει ήδη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεταφοράς που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι των διανομών της.

Pharmalux Quality Control Policy [αρχείο PDF]

pharmalux_quality_control_policy